sâmbătă, 3 mai 2014

De la vrăjitorie la psihotronică



Cu cât mai mulți oameni sunt/devin conștienți de o idee, de un gând, de un gest....acestea capătă tot mai multă energie iar ,,manifestarea” lor devine  Putere. La fel și în zilele noastre cu multele și diversele sisteme de vindecare. De ce erau necesare atâtea aproape dintr-o dată, într-un timp atât de scurt ?! Avem nevoie să conștientizăm propria putere de autovindecare. Iar aceasta se învață.

Știința contemporană – unii spun ,,de frontieră” – se apropie de demonstrarea acestei ,,realități”. Se crează un câmp morfic de rezonanță puternic – care este ,, baza de memorie în natură , ideea de interconexiuni misterioase de tip telepatie între organisme și de memorii colective în specii. " ( Rupert Sheldrake).

Efectele câmpului biofizic şi interacţiunea sa cu câmpurile altor membri ai speciilor par să indice că atunci, când se ajunge la un număr suficient de mare de câmpuri biofizice, care aparţin unui grup unde s-a învăţat o mimă nouă, orientarea spre această mimă se răspândeşte prin telepatie spontană, ceea ce pare să se întâmple și în vindecare. Numai că este nevoie de PRACTICĂ !!! – evident. Pentru că există și relația dintre câmpul atomic și el înșuși.

Multe au fost, sunt și vor fi lăsate, în această ,,memorie colectivă” ,,în repaos” o perioadă. Apoi când este cazul ele revin ca acum.(un aspect despre care se pot spune multe). După mii sau zeci de ani – așa se pare.
ȘTIU că este greu să începem să echilibrăm balanța intre vrăjitorie – colorată sau nu, magie și...psihotronică. Studiile, mai ales rusești, dar acum aproape în toate zonele fierbinți (sau reci – depinde de starea în care primește fiecare informația) ale planetei, arată ,,puterea cuvântului”, puterea gândului care depind de sinapse, de  calcium efflux - eliberarea ionilor de calciu în neuronii care acţionează la nivelul creierului realizând o serie de conexiuni în  frecvenţa de 6-20 Hz, pentru a nu fi afectat creierul…. Și încă multe, multe altele studiate cu asiduitate ,,științifică” în laboratoare ultra.secrete.

Inițiații psi ( citește spionii ) se folosesc de ,,arme”. Până și un simplu telefon mobil devine ,,bagheta fermecată” și e cazul să ne informăm serios asupra acestui lucru pentru că acele unde pot fi dirijate cu ușurință, constant și cu precizie. In magie se folosesc busuiocul, apa neîncepută, agheazma, tămâia ( cu o blândă acțiune energetică asupra psihicului). Să nu uit ,,bagheta” de alun, din cristale.... Știința cognitivă merge înspre plantele  psihotrope – din care avem și noi din plin. Ținându-se cont de fazele lunii, ale planetelor, de numere... care au devenit parte in cercetarea științifică.

Atunci când nu vom mai accepta ,,fricile” induse de atâta amar de timpuri va fi o ZI mare. Vom înțelege lanțurile cu care fiecare a fost încătușat asemeni lui Prometeu. Dar în propria lui casă. Această trezire este primul pas. Și fără a învinovăți pe nimeni ( gen: de ce nu mi s-a spus . Fii sigur că măcar în câteva zeci de feluri ,,ai aflat” dar .... ai adormit la loc. Informația a trecut pelângă tine).
Gândul că DUMNEZEU ne vrea fericiți, pentru că de la EL ne vine această putere de a înțelege, de a gândi trebuie să fie permanent. Dar ce facem fiecare - e doar uman.
Câmpul morfic există separat pentru fiecare dar și ca un uriaș întreg.
,,Dumnezeu ne gândește cu iubire mereu și mereu și mereu” – crezul meu repetat constant. Dacă o nonasecundă ar ,,uita” și EL de noi...

Poate părea ,,ciudată” această credință și datele concrete din cele  două categorii ale existenței. Gândiți-vă și puneți-le cu calm pe talerele unei balanțe. Fără patimă, fără a alege apriori ( aveți timp după. Nu e chiar ușor, știu asta, să renunțăm la ,,umbrelă”). Ce au făcut ,,vrăjitorii” până acum?! S-au folosit de incantații , de puterea gândului de a călători și multe, multe altele înscrise – cu eleganță în codul lor genetic. Simplu, nu?! Nu e satana de vină. Pentru că ,,studiul” acestor oameni – elegant zis ,,paranormali”, mai nou psihotronici ca să ne vâre în ceață, au dus la marile descoperiri apoi realizări. 

Cunoștiințe/învățăturile, acestor oameni au creat și susținut ,,câmpul morfic” la care avem acces acum – de aici ,,trezirile” în masă (mai mult ,,mirările” care devin blocaje psihice uneori).  Ideea este să înțelegem și noi ce făcea ,,moașa” satului și că dacă se lucra cu simpaticul Aghiuță - se poate să fie un egregor rămas și acum prin pustietăți că nu mai are cine îi da de lucru. Nu ne e comod să gândim așa?! Lasă că alții o fac și se mai și folosesc de cele învățate pentru a ne ,,ajuta” cu mai mult sârg. Da* , dar ei sunt în organizații ,,organizate” ca să ne apare !
 Nu neg că îți trebuie Mari Puteri și conștiinte pentru a stăpâni aceste forme. Asemeni oameni erau învățați de mici. Iar la noi ,,solomonarii” sunt doar un exemplu care ne dă și acum fiori. Dar sunt mândră /fericită că avem asemenea înaintași – deci o cunoaștere pe care o putem ,,accesa”. Acu* să nu creadă cineva că e ușor (simplu da). Însă ,,parametrii” tăi trebuie să fie reali, nu după fantezii. Dacă îți conștientizezi gândurile de ură, de mânie, de frică....dacă le stăpânești (??? ) atunci... Dar nu asta e țelul. Ci de a ducem o viață armonioasă. Hai să ne mulțumim cu asta – că tot nu e prea ușor.

Nu toți purtătorii genetici ajung să stăpânească puterea din ei. Și de aici –au apărut ,,legendele”. Am întâlnit multe asemenea persoane care nu știu acum ce să facă cu această energie care este ca un clocot în ei și îi înspăimîntă dar ....le și place crezîndu-se un pic/un picuț ,,deosebiți”. Noroc că empatia care se crează între noi este puternică și atunci acceptă cu calm să renunțe la micile orgolii. Apoi învață autovindecarea, singurul pas important. Ce faci ulterior-decide fiecare dar după ce ,,și-a revenit”. Și e de muncă, vă asigur. Nu o fluturare de gene-și gata!

Și da! Există farmece, blesteme, și tot arsenalul. Dar există și antidotul. Aceste perturbări ale ,,câmpurilor morfice” pe care le activăm din ,,greșeală” –adică când suntem pregătiți să le înfruntăm, ne sunt învățători, determinându-ne să mai ședem cu noi înșine, să ,,ne” reînvățăm frumusețea. Căi sunt multe. Începând de la slujbe de dezlegări până la efortul de a înțelege și schimba paradigma propriei gândiri. 


,,Dumnezeu ne gândește cu iubire mereu și mereu și mereu” și ne vrea fericiți pe fiecare și pe toți împreună.  Nevăzut – dar prezent în atât de multe forme în toate manifestările vizibile sau nu, cuantificabile sau nu. Încât nu le putem cuprinde, dar asta nu înseamnă că vastitatea nu există. 

N.B. Intenționat am ,,atins” ușor, datele știintifice. Am vrut doar să vă direcționez gândirea, să vă determin să faceți conexiuni căutînd. Singuri. Doar așa și numai așa le veți stabiliza, prin repetivitate și studiu continu, pus în practică. Nu să citiți apoi ....să uitați într-un sertar al memoriei și gata, ați rezolvat. Pare a fi , totuși, viața noastră în joc. Să învățăm regulile jocului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.