marți, 20 ianuarie 2015

Corpul de Lumină


Gândirea noastră este cea care ne crează realitatea. TOT este o uriașă CONȘTIINȚĂ din care facem parte dar ȘI pe care o reprezentăm. ,,Suflul Vieții” este în fiecare atom.
Emoțiile la oameni devin sentimente foarte colorate – cu/în frecvențe diferite. Corpul vital le reprezintă cel mai compact și tot el este cel prin care comunicăm direct.

Avem un corp vital perceput ca o emanație gri deschis spre nuanțe de albastru. Acesta este rezervorul nostru din care este alcătuit corpul fizic. Gândurile/judecățile afectează întâi acest corp vital care va colora celelelte corpuri/câmpuri din jurul nostru.  De asta se spune că întâi apar dizarmoniile aici apoi boala fizică. ,,Hrana cea de toate zilele” aici este. Această hrană este după cum gândim apoi simțim fiecare.

Puterea omului de a-și forma un ideal !!! Există?! Avem dorințe asupra lumii materiale pe care le ,,susținem” cu percepte spirituale care sunt ,,zise” însă noi înșine nu le credem LITERĂ de LEGE. Doar voroave prin care ne entuziasmăm.

Gândirea constantă alimentează corpul vital. Cum? În primul rând constanta gândirii face să se activeze uriașul potențial din care este format Corpul Vital. Așa devenim treptat conștienți de Dumnezeu. Descoperind Forța enormă din care suntem formați ÎL descoperim pe EL. Ne punem în legătură directă, personală cu EL: Pentru că EL este Lumină. Vom păstra legătura permanentă cu această Unică Sursă descoperind-o personal. Din cărți nu se poate decât a ,,lua la cunoștiință” că există. Manifestarea ne aparține. Păstrarea legăturii permanente între corpul spiritual și divinitate va fi permanentă. Chiar dacă se va mai întrerupe oricând putem reveni la ea.

Fluidele corpului vital sunt cele prin care percem cel mai clar realitatea.
Atunci când ne îndepărtăm de Dumnezeu în gând ne îndepărtăm de El și în manifestare. Dacă punem în contact gîndirea noastră cu cea divină EA se va revărsa deplin în noi. Corpul Vital va vibra primind energia pură a divinului iar ea ne va aparține. Acesta este Liberul Arbitrul omului: de a întrebuința energia din care este alcătuit Totul – văzut sau nevăzut.

A folosi energia din Corpul Vital gândind dizarmonii ne va îmbolnăvi pe noi, pe cei dragi dar și Întregul. Stările noastre sunt ,,gânduri/gândiri, condensate” – și ele formează emoții care pot deveni sentimente. Nu ne place ceva, apoi altceva și așa se formează O nemulțumire. Care și ea devine magnet pentru alte nemulțumiri .... O ținem tot așa până apare Furia și....nu știm ce ne-a ,,apucat”. Întrebuințăm energia corpului vital pentru a ne crea O realitate?! Sigur că da. Că devine și boală poate fi o salvare de moment pentru o grozăvie și mai mare.

Dumnezeu este Libertatea fiecăruia și vedem că EL însuși depinde de noi CUM ÎL manifestăm. EL este și în răsuflarea rostirilor nostre, în adierea vântului, în piatră și în apă. Energia dumnezeiască este în forme diferite în tot. Energia este Dumnezeu dar folosită de om prin Liber Arbitru. Noi, fiecare ÎL manifestăm. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.