duminică, 12 februarie 2017

Protecția energetică



Din când în când mai primesc mesaje, întrebări directe: care este cea mai bună formă de protecție?!

Singurul răspuns pe care îl dau este: „UNICA și cea mai puternică, reală este să accesezi SATELITUL DOAMNE !!!”


Dacă nu crezi că Doamne te poate apăra atunci orice altă formă de protecție, a oricui altcuiva este mult prea mică. Am scris, am spus de multe ori asta. Ai protecția unui înger sau a unui grup de îngeri ?! peste această protecție se poate trece. Și peste cea a arhanghelilor etc... Au și ei treburile lor, menirea lor, de îndeplinit. Au și ei luptele lor.
Ceri ceva?! -va trebui să faci o plată! 
Vocea fiecăruia este auzită în ceruri direct de către Dumnezeu! Bineînțeles că ȘI de alții!

Valoarea unui lucru este direct proporțională de prețul pe ești dispus să îl dai. Mereu avem de făcut această alegere. Când cumpărăm ceva, când plătim serviciile altora față de noi. Știu, aici pe pământ sunt stabilite prețuri clare și cu cât unul este mai mare cu atât pare a fi mai bun. Dar și mai orbitor. ,,La pomul lăudat să nu te duci cu sacul!”. A respecta Legile și Poruncile divine este ceea ce avem nevoie. Așa vom păstra curățenie în afara și înlăuntrul nostru. O amuletă, de exemplu, ne aduce mereu aminte de asta, nu ne ferește ea singură, așa cum se mai spune sau crede. Un subiect vast, pe care fiecare îl poate aborda cu sinceritate.

Știu, circulă butada că ,,nimic nu mișcă, nici un fir de păr fără voia LUI”. Interpretată într-o multitudine de variante conform cărora plătim mereu pentru greșelile făcute cu voie sau de voie. 

Când se iartă toate?! Când ne PREDĂM lui DUMNEZEU! 
Pilda tâlharului de pe cruce, care în ultimile clipe a făcut această predare. Asta nu înseamnă că : aha! Acu mai fac ce mă taie capul și văd iiiooo când mă predau ... In cazul acesta te minți singur.

Protecția supremă este dată de DUMNEZEU !!! și peste ea nimeni nu poate trece! Nimeni, decât TU, Omule!



2 comentarii:

  1. cand nu sunt in armonie cu mine,nu tine nici o protectie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când nu ești în armonie cu tine, nu ești în armonie nici cu Dumnezeu. Roagă-te!

      Ștergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.