joi, 4 august 2016

Cum ne creștem energia personală

,,Din teologia cathonică - a Adâncului Materiei -  Soarelui şi Pământului rezultă că magii sihaştri din antichitate aveau cunoaştere despre Puterea Adâncului din Soare şi despre Puterea Adâncului din Terra, cât şi despre relaţia dintre aceste DOUĂ ADÂNCIMI.

     Magul sihastru, atunci când învârtea acestă Cruce într-un sens, prin sacramentalul natural al Crucii, lăsa să treacă prin mag Puterea Adâncului din Soare care relaţiona cu Adâncimea Terrei, iar când o rotea în sens invers, lăsa să treacă prin mag Puterea Adâncului din Terra care relaţiona cu Adâncimea solară. Într-o situaţie magul "aduna" putere de Adânc din Adâncimea Soarelui şi invers.

Prin profanarea Pământului, desacralizarea Puterii Adâncimii Pământului (magii aveau acestă putere de desacralizare şi sacralizare), discipolii lor se puteau "hrăni numai din Soare", iar când roteau Crucea în sens invers, în fapt real Puterea Adâncului din Terra nu mai trecea prin ei, iar această senzaţie creea iluzia că pierd din puteredar era vorba de o nehrană, iar senzaţia de nehrană se aseamană foarte mult cu senzaţia de pierdere a puterii. Prin asta, magii solari, cum au fost numiţi în cultura istoriei religiilor, au conferit Autoritate Divină Astrului”


In zilele noastre am zice că nu mai este nevoie de vechii magi pentru a fi „„rupți” de Puterea din Adâncul Terrei.
Și acum: cu cât ȘTII mai mult, cu cât ai informații mai multe, te entuziasmezi pe moment și… ori mai acumulezi informații care să-ți biciuiască stările ori zici,, „nu mai am putere”. Despre ce este vorba: nu mai ai ENERGIE! O consumăm ca să mergem la job, ca să facem curat, ca să asimilăm noi informații/învățăminte etc.

Practicând ReiKI, predând ReiKi am observat că mulți renunță la autotratament după o perioadă. Nu judec după prima impresie ci realizam că este mult mai mult. Iar ceea ce se practica în Egiptul Antic (un exemplu) nu concordă cu cerințele de dezvoltare ale omul modern. Adaptate da!

Despre legătura cu Mama Terra știm cât este de importantă deoarece corpul fizic e format din EA. Din aceleași elemente pe care le găsim în litosferă. Deci corpul fizic se hrănește direct din substanțele pe care Buna Natură le aduce la suprafață. Le prelucrează și pentru noi. Un subiect abordat în sute de scrieri, arhicunoscut.
Și totuși corpul suferă căci mulți îmi spun „nu mai am putere”.

Când avem nevoie de o îndrumare ridicăm ochii fizici și pe cei ai sufletului către înalturi. Ridicăm palmele și simțim cum ne înfioară energia care alunecă în noi.
Primim informații dar ce facem cu ele? Începem să le aplicăm, și apare clipa când spunem „nu mai am putere”.

Răspunsul din Înalturi este și el o undă de energie, foarte puternică. Energia personală o cheltuim pentru a începe ceea ce ne-am dorit. Facem așa primii pași și … gata!
Există câteva metode de împământare: să-ți imaginezi/conștientizezi că din tălpi, din coccis cresc ramuri care se duc adânc în pământ, devenind tu însăți un copac.  Să mergi desculț prin iarbă, apă, să îmbrățișezi un arbore etc.

Se poate mai mult?! Da!
Așa cum invocăm Puterea sacră a  Cerurilor Înalte  la fel putem proceda și pentru a invoca și primi direct Puterea sacră, Energia din trupul Mamei Pământ. Energia prin care să ducem la bun sfârșit lucrurile pe care ni le dorim. E doar un aspect dar pe care înțelegându-l vom putea realiza mai departe ceea ce vrem chiar ca materialitate în această lume. Care pare a fi o altă zonă virtuală a universului, dacă noi nu devenim conștienți.

Cei care practică ReiKi știu de Simbolul Puterii: Doamne, pune Puterea Ta aici! Sau CKR, dar prefer să spun în graiul strămoșilor. Am mai explicat. Și se desenează spirale anti-orar. Se desenează sau și mai bine, se vizualizează tridimensional. Așa se formează una din posibilele legături cu Satelitul Doamne –cum îi spune părintele Rafail Noica. 

Când Energia cosmică este conștientizată, avem senzația că ne umplem de o putere enormă. De fapt, ea mereu a fost în noi. Prin conștientizare, ne aparține, o putem și folosi. Prin conștientizare, EC devine mult mai activă în noi. Acesta este și rolul meditațiilor. Conștientizarea stabilizează. Ulterior, va depinde de fiecare, cât de prezentă rămâne această energie. 


Cu Mama Terra cum creem legătura?! Pentru că avem nevoie – CORPUL ETERIC are nevoie, de energia EI.


Spunem o RUGĂ adresată Direct Mamei! Căutați cuvintele de manifestare a Puterii cuvintelor din voi. Cuvântul este o undă prin care transmitem, cerem, primim. Se învață treptat.

1.      Din centrul piciorului stâng  creem în sens anti-orar o spirală pe care o trimitem spre centrul Terrei. Fiți convinși că   va ajunge în zona de care avem nevoie. Nu încercați să o direcționați musai până în centrul planetei.

2.      Așteptați calm, cu interes/curiozitate să vedeți urmarea. Energia din adâncuri treptat va urca și va începe să circule prin picior în sus. In etapa asta nu are importanță unde ajunge și apoi unde se oprește în noi. Va ajunge acolo unde este nevoie.

3.     La fel se procedează și cu celălalt picior. Atenție să aveți răbdare de a primi fluxul energetic. Nu o să vă doboare din picioare, s-ar putea să fie atât de vag încât de abia îl sesizați însă PRACTICA aduce beneficii pe care sigur le veți sesiza.
Este bine să practicați această parte constant, măcar o săptămână. Pentru că doar așa veți stabiliza începutul comunicării cu Mama Terra. Și a convingerii că se poate!

4.     Următoarea spirală este din dreptul coccisului. Energia va urca de-a lungul coloanei vertebrale. Dacă ați fost consecvenți cu prima parte a practicii atunci senzitivitatea voastră va fi mult îmbunătățită.

5.      Palmele! La fel începeți cu palma stângă îndreptată spre pământ. Și creați anti-orar o spirală care se duce înspre centrul Terrei. Cei care practică ReiKi vor avea o surpriză uriașă. Se crează un spațiu puternic între palma voastră și pământ. Insă tot e necesar să aveți răbdare de a sesiza energia care va urca de-a lungul brațelor și va ajunge acolo este nevoie.

6.      Repetați cu palma dreaptă. Atunci când vrem să ne încălzim de obicei orientăm palmele deasupra sursei de căldură.
Și dacă veți urmări sensul de materializare de vibhutti realizat de Sai Baba (mi-a atras atenția o prietenă asupra mișcării după ce tocmai îi spusesem de această încărcare energetică ) veți ,„înțelege” chiar mai mult decât transmit acum.

7.     Practicați cei șase timpi (cu pauzele necesare) unul după altul până devine o unică senzație. Vă veți simți plini de energie putând să rezolvați totul mult mai repede, cu mai multă vioiciune. 

După un timp de practică veți fi capabili să activați o cantitate mare de energie oriunde sunteți. Dacă la început puteți practica în natură, este ideal. Pe nisipul de la mare (SiO2, nu?!), pe iarbă, la munte, când plouă etc. Așa veți sesiza și diferențele între energiile primite. Este necesar, deoarece sunt și locuri unde e bine să nu practicăm asemenea exerciții. Le veți recunoaște cu ușurință.

Până stabilizați noua percepție nu amestecați cu alte „energizări”. E un avertisment pe care îl dau pentru a nu intra în cine știe ce bucluc și apoi să dați vina pe insuficiența informației.

Avem nevoie de crearea VOITĂ a acestei legături pentru a ne alimenta cu energia pe care o folosim zilnic. Din hrană – știți cât de contrafăcută este. La fel aerul, apa… dar la fel ca oricare mamă și Mama Terra ne va trimite ce este mai bun, necesar nouă. Numai să trimitem UNDA DE RUGĂ, de legătură  spre EA. 


Nu uitați să mulțumiți ! Și Mulțumirea va crea o atmosferă frumoasă în noi și în jur. Și Magia timpurilor de acum va deveni activă.

Ca să stabilizați ENERGIA de care avem atât de mult nevoie puteți să faceți câteva mișcări bilaterale ale ochilor, sau un scurt autotratament. O să aveți parte de cele mai plăcute și benefice surprize.

Aceasta este o primă etapă. Următoarele fiind mult mai puternice, chiar dacă le-aș descrie, vor fi doar informații bulversante. Vă pot determina să săriți etapele, să vă grăbiți. Se pot crea dizarmonii nedorite. 

Iubirea să  fie în armonie cu Înțelepciunea!

Filmul cu Sai Baba il puteți viziona Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu