miercuri, 17 august 2016

Umanitatea și magnetismul terestru

Precum se știe despărțirea dintre știința și religie părea ireconciliabilă. Motive de Putere?! Motive multe.



Au însă şi oamenii capacitatea de a detecta mici câmpuri magnetice?
Recent însă grupul de cercetători american de la California Institute of Technology condus de Joe Kirschvink a reuşit să realizeze un studiu care dă un răspuns concret acestei întrebări.

Aplicând un câmp magnetic asupra participanţilor la teste şi rotindu-l în diverse direcţii se măsura o scădere destul de bruscă în undele alfa ale creierului. Undele alfa sunt asociate procesului de elaborare de date din partea creierului – deci neuronii reacţionau în prezenţa câmpului magnetic. Ba mai mult, răspunsul creierului era cu câteva sute de milisecunde întârziat faţă variaţiile câmpului magnetic şi acest fapt, susţin cercetătorii, sugerează un răspuns activ din partea creierului.

Acest gen de efecte au fost observate atunci când câmpul magnetic a fost rotit în sens anti-orar sau în jos.


Rotaţii în sens orar sau în sus nu produceau niciun fel de reacţie.
Acest comportament ar putea fi explicat de polaritatea busolei noastre interne, chiar dacă nu este deloc clar cum anume au loc aceste procese”. http://www.scientia.ro/blogurile-scientia/blog-catalina-curceanu/7020-are-omul-capacitatea-de-a-detecta-campuri-magnetice.html

Intre articolul scris acum ceva timp și ceea ce a scris dna. Cătălina Oana Curceanu este o legătură profundă.


TEOLOGIA CATHONICĂ a ADÂNCULUI MATERIEI! O cunoaștere păstrată și pe care o descoperim acum spre binele nostru. Dacă PRACTICĂM!!! Uluitor mi s-a părut că știința VALIDEAZĂ vechea CUNOAȘTERE! Din nou.

Creind legătura cu ESENȚA ENERGETICĂ a planetei și în creierul nostru au loc anumite configurări  în funcție de SENSUL ROTIRII SPIRALEI.

Și ca să merg un pic mai departe, se știe din 1994, de la cutremurul din Bolivia că miezul planetei este un imens cristal al nucleului de fier, de ~ 2400 km, cu o structură cristalină hexagonală și compactă, activatorul de bază al undelor electromagnetice ce vibrează prin tărâmul teluric. Moleculele de fier din cristalul nucleului pulsează, deoarece planeta se învârte cu mișcare de spin pe orbită.


Imi place să cred că avem fiecare celula noastră (matricea) în acel Cristal. Că mișcarea de spin rezonează cu noi. Că făcând acele exerciții prin care creăm orar o undă de legătură vom avea o mai mare Putere de a supraviețui pe Planetă. Datele științifice arată că nucleul Pământului rezonează la frecvența de 40  Hz (scoarța terestră la 7,5 Hz). Sângele nostru conține fier deci rezonăm cu Nucleul. ( vă recomand să citiți Alchimia celor nouă dimensiuni – Barbara Hand Clow). Așa au avut loc și marile manipulări prin care încă trecem ca omenire.  Manipularea prin sânge a înrobit și alte forte –ale tărâmului teluric și așa s-a putut controla Viața,  începută la sfârșitul Erei Berbecului, prima epocă războinici din istoria omenirii. Puterea alchimică a sângelui a fost deplin înțeleasă la sfârșitul acestei Epoci și a continuat în Era Peștilor. Prin teama de tărâmul teluric al elementalilor care au fost satanizați. Și încă se mai perpetuează această ,„cunoaștere”.

Primim ajutor, îndrumări, informații din înalturi atunci când le cerem.  Consumăm energie pentru a le înțelege, a le pune în practică (a le materializa, nu?!). Iar energia necesară o luăm din celula noastră aflată în Nucleul Central al Planetei care este și un rezonator cu energiile cosmice. Cu centru galactic. Poate părea un pic SF. Însă câte nu au părut așa până acum?!


Vindecările miraculoase, instantanee cred că vor avea o bază științifică cât de curând. Abandonarea, intrarea în starea Alpha, de liniște și armonie duce la asemenea minuni.
O altă idee ar fi că ARTELE îndepărtând omul de o linie melodică armonioasă crează distorsiuni în câmpul energetic uman și așa pierdem legătura cu planeta. La fel pictura, teatrul… care ne bulversează până la teribilism.

Crearea conștientă, voită a spiralelor în sens orar (tălpi, coccis, palme) ne determină să creem o legătură mult mai profundă, la nivele energetice pe care doar le putem bănui. Că suntem influențați și neurologic e în curs de a fi demonstrat. Căutăm acum să ne recuperăm propria Putere de a trăi pe planetă. 

Trecem prin mari zbuciumuri fizice și sufletești pentru că a învăța să ieși din vechile paradigme nu este deloc simplu. Frica ne-a dominat și încă e prezentă. Poate aduce mânie, tristețe, dezgust, rușine …iar bucuria, încrederea, iubirea să fie înlăturate sau dependente de cine știe ce minune din afara noastră.

 A te bucura că EȘTI OM e  adevărata încercare.



Sunt convinsă că veți descoperi imagini care vă vor spune multe. Cât de veche  cunoscută și folosită era/este Teologia cathonică. 



Maria de Mangop

6 comentarii:

  1. Când amestecăm în mâncare sau facem o curăţare energetică în casă să o facem tot în sensul acelor de ceasornic sau invers? Mulţumesc! Liliana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când amestecăm în mâncare, în ceai, când aducem sporul, sufletul - invers acelor ceasului. Pentru curățarea energetică a casei folosește alte metode. Pentru că e necesar să ȘTII ce „arunci”. Poate pe termen lung tocmai acele energii ne sunt de ajutor.
      Zi binecuvântată!

      Ștergere
    2. Mulţumesc! Aşa simţeam şi eu în legătură cu amestecatul, dar nu eram sigură. O zi minunată!

      Ștergere
    3. Mulţumesc! Este ceva ce am recitit în articol şi care mi-a creat un mare semn de întrebare. Aţi spus că "ARTELE îndepărtând omul de o linie melodică armonioasă crează distorsiuni în câmpul energetic uman și așa pierdem legătura cu planeta. La fel pictura, teatrul… care ne bulversează până la teribilism." Artele nu sunt create pt a ne bucura şi creşte sufletul?

      Ștergere
  2. "O altă idee ar fi că ARTELE îndepărtând omul de o linie melodică armonioasă crează distorsiuni în câmpul energetic uman și așa pierdem legătura cu planeta. La fel pictura, teatrul… care ne bulversează până la teribilism."....am citit acest articol din nou si mi-a atras atentia acest pasaj....va rog, daca-mi puteti explica de ce teatrul sau pictura nu sunt ok. Multumesc! Liliana

    RăspundețiȘtergere
  3. Este un citat care apare intr-un text (nu cel de mai sus). Contextul respectiv vă poate lămuri. Nu este o noutate.

    RăspundețiȘtergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.