luni, 4 iulie 2011

IZVORUL IUBIRII


Izvorul iubirii

,,Cartea Danaelei Izvorul iubirii poate in egală măsură purta titlul Evanghelia iubirii. Este o chintesenţă a iubirii de Dumnezeu şi de oameni, de întreaga Creaţie, reeditare a periplului perechii celeste coborată pe pământ pentru a învaţa oamenii iubirea divină.

Lectura cărţii vă va purta paşii în lumea mirifică a împlinirii iubirii. După frământări şi căutări vom găsi răspunsul in Dumnezeu, unde se afla IZVORUL IUBIRII."

 Octavian Sarbatoare - Sydney, Australia

Domnia sa ,Octavian Sărbătoare, a citit câteva dintre povestirile mele şi a venit cu propunerea de a le publica. După mai multe variante de aranjare a textelor a rezultat această carte, pe care o citiţi. Fiecare povestire este de sine stătătoare dar face parte dintr-un tot al vieţii, parcurs până acum.

CUPRINS:

Cuvantul autoarei

1.Povestea începuturilor

2.Poveşti din poveşti

3.Desluşirea tăcerilor din flacără

4.Focul sacru al iubirii

5.Sunt duh din Duhul poveştilor

6.Şarpele de aramă

7.Subt semnul Sânzienei







http://www.orfeu2000ki.ro/izvorul_iubirii/1271.htm



2 comentarii:

  1. Povesti care mi-au readus caldura dar si umbra tristetii. Iubirea ta copleseste totul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După aproape un an, când am crezut desfiinţat acest blog, sunt fericită să îţi răspund. Ultima frază din carte: ,, Sunt Taina prin care a coborât Iubirea pe Pământ". Rostită fără cuvinte, trăită în deplinătatea fiinţei, Taina se rosteşte în noi alungând umbrele. Pentru cine nu impune nimic, pentru cine nu are aşteptări dar găseşte răspunsuri în adânc de tăceri. A le şti rosti este, este o artă prin care cuvântul devine intrupare vie.

      Ștergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.