vineri, 2 octombrie 2015

Frecvența Iubire - Sufletul



Partea sublimă din noi – Sufletul - cunoaște lumea înconjurătoare și pe cea din interior.
Explorarea lumii înconjurătoare se face prin cele cinci simțuri. Care ne ajută să și păstrăm relațiile cu materialitatea lumii dar și devenim așa dependenți prin ele de ,,materialitate”. Și sigur că gusturile ni s-au rafinat (ajutați de alții) și tot vrem mai multe, mai strălucitoare, parfumate și desfătătoare daruri –ofrande aduse ... simțurilor noastre!!! Dacă nu ar fi durerile provocate de aceste desfătări aș zice că e o situație ,,haiosă” dar ... toate acestea ajung poveri când ne închinăm vițelului de aur.

Datorită explorării prin simțuri cunoaștem lumea!Dar numai pe anumite frecvențe: Beta. Undele Beta au o frecvență de 14-28 de cicluri pe secundă. Beta este starea în care ești alert și activ. Cum pășim în sus sau jos de aceste frecvențe cum ajungem în alte...,,dimensiuni” care au alte frecvențe: alpha, tetha, delta, gamma etc. De fapt percepem altfel realitatea materială iar informațiile sunt procesate apoi de  creier. Și aici depinde care emisferă lucrează mai des. E o altă abordare, dar nu acum.

CINE vrea să cunoască REALITATEA de aici? Sufletul. Întâi prin cele cinci simțuri. Perfect. Devenim sclavii- scuze: ,,reprezentanții” lor și...credem că trăim. Dar, într-o bună zi, privind un răsărit, sau ascultând un ciripit, sau simțind o adiere înmiresmată...intrăm în ceea ce se numim stare modificată de conștiință. Suntem tot noi dar un pic altfel. Și ne îmbujorăm de încântare, apare un freamăt în noi. Vrem acea stare permanent în viața noastră. Dar... cum?! Cum să fim tot timpul în stare modificată de conștiință. Cel mai ușor e să conștientizăm starea alpha. Numai că se învață prin repetare continuă. Obișnuința de a fi în Beta și raționali este mare.E o deprindere de care ne desprindem cu greu. Ba ni se pare și dificil. Nu este. Consecvența însă da!
Oamenii de care aflăm că ,,au reușit” sunt 90% din timp cel puțin în starea Alpha. Cad de acolo când sunt îngrijorați, nemulțumiți de ceva. În Beta este ceea ce numim ,,trai dificil” pe planetă.

Acesta e un punct de pornire pentru a vă arăta ce important este RECUPERAREA SUFLETULUI.
Dar nu numai al nostru ci și al altora ... de la noi.

Sufletul este format din cea mai sublimă, înaltă, divină energie. Tentacolele lui, de explorare, sunt (aici) simțurile prin organele corespunzătoare. Și nu uitați că ele sunt organe pereche. Ex: inima și intestinul subțire . Unele deasupra diafragmei altele dedesubtul ei. Doar trăim într-o lume a polarităților. Un alt aspect despre care se pot aduna multe informații de către cei dornici.
Ne place o rochie, o casă, o persoană, un animăluț... 
O parte din energia noastră rămâne atașată de obiectivul respectiv. Sau: nu ne place! Are loc același transfer energetic. Și cu cât suntem mai apropiați (nu neapărat tempo/spațial) cu atât transferul este mai puternic. Nu neapărat mai mare. Spiritul este cel care are Putere de a manifesta, Sufletul dă/încarcă energetic.
Se spune; ,,a pus Suflet în ceea ce a făcut” – deci se transmite ceva din ființa respectivă. De exemplu în obiectele încărcate magic cum sunt tablourile, muzica, amuletele personalizate, obiectele de cult etc. Bine, că unii spun că ale lor sunt mai/mai iar ale altora sunt păgâne, asta pentru ași păstra piața de desfacere, e adevărat. Dar se poate afla beneficitatea pentru cineva prin măsurători radiestezice cu un pendul. De poate apela și kinestezie.

Acea persoană intră în nemurire. Dar o face conștient transmițând ,,ceva” din ea. Și că tot suntem la magia de acest tip, cea mai uluitoare este nașterea, când amândoi părinții transmit genele.
Dar ce facem noi, muritorii de rând ?! în fiecare zi cheltuim din energia vieții cel puțin aiurea, dacă nu și pe nimic (nu nimicuri).
 In primul rând energetic  /sufletește suntem apropiați de cei din familie, apoi de cei de la serviciu. 
Stând în aura cuiva se produce un transfer energetic de la cel mai puternic spre ceilalți. Dacă tu ești calm și echilibrat e o binecuvântare. Dacă nu, intri în jocul energetic al celorlalți.

Ești nemulțumit de cineva drag. Sufletul tău ajunge instantaneu lângă acea persoană. Cu cât ești mai nemulțumit, cu atât cantitatea de energie care rămâne acolo e mai mare. Ne provocăm singuri ,,lipsuri”, ne sleim de puteri cum se spune. Și cred că știm cu toții că așa este. Că dăm vina pe celălalt că ne-a supărat, e pentru că nu ,,vedem” ce înseamnă supărările, ci doar efectul lor.  Și, se păstrează așa un strig între noi. Uneori când persoana se supără și ea pe noi, atunci facem schimb de energii ale sufletului. 
Treptat devenim dependenți de a ne supăra. E ca un drog. De ce?! Poate pentru că tot alimentând supărarea altora care e mai puternică decât a noastră tot cere combustibil. Și cum are un string cu noi, va fi simplu să extragă, ne găsește imediat. Ne amintim uneori (nu întotdeauna) de persoane care ne-au ,,provocat” acum 10-15 ani. Păi...vă cheamă pentru alimentare în cele mai multe cazuri.

Povestesc ceva: a venit acum ceva timp o persoană care spunea că tot se gândește, ba și a visat pe cineva din copilărie cu care avusese de îndurat multe. Am pus-o atunci pe loc, să facă Terapia Iertării. A durat ceva timp. Ceva din ea nu voia. Ierta mental nu din/cu sufletul.
Și tot spunea: ,,Gata! Am iertat.” ,,Nu, nu ai ajuns la esența iertării. Iartă-te pe tine!”.,,Păi nu am de ce!”. ,,I-ai purtat cel puțin ranchiună anii aceștia, așa că ai!”.
Mă rog, treptat, treptat s-a liniștit. A descoperit că ea începuse de fapt. Dar nu asta era important. Ci faptul că brusc a intrat în rezonanță cu acea persoană. ,,Simt că ....își cere iertare de mine! Acum!”. Am aflat ulterior că era în stadiul final al trecerii. Sufletul ei încerca să se elibereze dar și să elibereze din energiile care nu erau ale ei. 
Cert este că persoana din fața mea a avut un recul de parcă o lovise ceva. S-a speriat un pic. Însă după câteva clipe a spus că se simte atât de bine cum nu mai fusese demult. Ochii i se luminaseră, i se îndreptase spatele. Știam ce înseamnă. Își recuperase propria energie dar și eliberase energia celeilalte persoane. Uite așa suntem dependenți, prizonierii unii altora.

,,Și ne iartă nouă greșelile noastre
Precum și noi iertăm greșiților noștri”. Începem să trăim înțelegând ce avem de făcut dar, ceea ce este un aspect important, și de ce facem asta, de ce e atâta nevoie să facem asta.

,,Peticim” pe alții cu energiile noastre, dar și alții ne peticesc pe noi. Iar terapiile care se învață în ultima sută de ani, ne-au făcut mult mai senzitivi la aceste ,,adaosuri”. Principala mea cale a fost ReiKi. Dar știu că nu este singura. Sunt multe altele. Însă baza aceasta a fost. Și mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Depinde ce faci TU cu cunoașterea pe care o ai. Spirituală, religioasă, științifică. Cu toate poți face ... de toate. În polemici nu intru cu nimeni.
Peticim pe alții ! Ingrijorător! O parte din noi se duceee.

Alții ne peticesc frumoasa nostră hăinuță energetică. Fie că atragem, fie că ei sunt uneori mai puternici. Mila! Când ne este milă devenim ,,părinte-surogat” pentru energiile respective. Le preluăm. Nefiind ale noastre, degeaba ne văităm după: vezi dacă mi-a fost milă! (iadul e pavat cu intenții bune!).Ele vor începe să se alimenteze din noi-prin asta trecem. Și sigur că scăzându-ne nivelul energetic, dăm de bucluc de zicem că ne-a făcut farmece sau cine știe ce.
 Totul în jurul nostru este energie informată. În jur, adică pe orizontala firii. Dacă înalți gândul spre divin, ai ieșit și intrând în altă zonă energetică te vei re-echilibra. Asta au făcut mereu religiile, asta încearcă să facă și spiritualitatea din zilele noastre. A! Și ...neurologia . ,,Cum ne schimbă Dumnezeu creierul” , Andrew Newberg- Mark Robert Waldman, este o carte a doi neurologi care trebuie citită și re-citită.

Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanşează un proces de rezonanţă. Și avem aproape 60de mii gânduri pe zi. Și gândurile produc consecințe de care mai mereu ne mirăm.Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viaţa noastră. ,,Gândurile cele mai ascunse, felul în care îi judeci pe alţii devin vorbăria interminabilă a minţii – totul formează un fel de intenţie”, explică oamenii de ştiinţă. Dacă... dacă înveți să te observi și autocontrolezi, (adică tu ai telecomanda), comută de la ,, vaaaai, ce nemulțumit sunt” la ,, Doamne, uite Tu ce este cu mine acum”.
 Doamne va fi, de fapt ESTE întotdeauna prezent. Numai că nu Îl remarcăm noi. Lipsește secunda de liniște. Numai O SECUNDĂ pentru a-I percepe prezența ceea ce nu facem. Așteptăm să ....coboare. Zău, suntem dulci copii. Poftim: spune ,,Doamne” și vezi-I prezența lângă tine, aproape de umărul tău sau în fața ta sau cum te topești în brațele Lui. 

Dar, nu vă topiți chiar de tot!!! Să nu deveniți habotnici. Așa se nasc războaiele religioase. Păstrați secretul prezenței Lui în adâncul inimii.Nu faceți talk show din asta. E la fel de adevărat că acum ceva timp nu aveam cui spune despre asta dar, cu răbdare și discernământ s-au mai schimbat paradigmele multora. Insă efuziunile ... lăsa-ți-le să treacă.

Deci: ne murdărim unii altora hăinuțele imaculate. Șamanii știu să recupereze suflete. Și nu numai ei. La un nivel nu foarte performant, dar e un punct de pornire, se învață și în ReiKi. Nu fac acum apologia acestui sistem (voi mai scrie special) dar m-am convins că se pot recupera bucăți din Suflet aflate uneori în cele mai bizare locuri, la persoane de care nu îmi pot aminti dar ,,cineva” știe. Pentru că există un string, o legătură. Unii taie cu ,,sabia de lumină”. Dacă ai înțeles și de ce e acea legătură, e bine. Ieși din circuit. Dacă nu, nu! Treci și prin faza de ați cere iertare, și de a te ierta pentru ce i-ai făcut dar și pentru ce ți-ai făcut tu singur.

Atunci când ești părinte/surogat pentru bucăți de suflet care nu și l-au mai găsit pe cel natural, trimite-l blând, cu iubire acolo unde se poate simți mai bine: la Dumnezeu! Sau: ,,Înapoiez Luminii ceea ce nu-mi aparține ca structură a Sufletului meu!”. 

De ce?! Pentru că sunt cazuri când nu ne mai recunoaștem comportamentul. Zicem că habar nu avem de ce făcurăm ,,ceva”. E unul din aspectele ,,posesiunilor” care apar tot mai des și le lăsăm să se manifeste. Cu cât noi devenim mai puternici, cu atât și acele energii devin și ele mai puternice. Dar și cele pe care le-am ,,lipit” de alții. Și ne mirăm că devenim obsedați de anumite persoane, lucruri care ne cauzează stări dizarmonice.

Scriam cuiva că atunci când ne ,,interesează” foarte mult, cu patimă o persoană, devenim detectivi. Femeile sunt maestre în asta. De ce?! Tot trimițând gândul creem o legătură tot mai puternică, amprentând persoana respectivă. Care, sigur că nu se va simți confortabil. Treptat și noi vom pierde din energie și, vom dori prezența persoanei mereu și mereu. Ca să extragem propria energie din ea. Dar cum nu suntem conștienți de asta, o luăm pe a ei. Și uite așa... începe în nevăzut un mic război. 

Cel mai puternic pleacă. Cel mai slab suferă. Ei! E mai nepoetic dar... vedeți singuri dacă nu așa este situația. Și mai este un aspect: când căutăm numai pe o anumită frecvență, vom primi (de obicei) referiri /informații în conformitate cu acea frecvență. Ne amărâm singuri. Persoana poate trece de acea stare dar noi nu. Și apar reproșuri, dureri. Mare atenție! Sunt multe, multe aspecte pe care le putem înțelege și evita.

Învățați să iubiți prin Dumnezeu. El este partenerul primordial al tuturor. Și aripa mea pereche dar și a ta, și a altora.  Așa dispar atașamentele prin care iubim materialitatea prea mult prin cele cinci simțuri (cu asta am început articolul, nu?!) și ajungem să învățăm real, să trăim real Bucuria de a FI pe Pământ! Începem să ne percepem propria prezență pe alte coordonate, pe alte frecvențe sau dimensiuni, cum vrea să spună fiecare.

Iar atunci când ne simțim ,,atacați” transmiteți IUBIRE ! atât. Fiți acea stare nu doar vă prefaceți. Mental de fapt.

 Cineva are nevoie de energie. Așa că dăruiți Iubire – cea mai puternică ,,armă energetică” care va produce multe schimbări în fiecare. Care dezamorsează cele mai perfecționate arme psihotronice – că tot apărură și ele. 
Lăsați orice frică-așa suntem manipulați și, parcă ne face ,,plăcere”. Pentru că Iubirea este emisă de cel mai puternic câmp electromagnetic: INIMA! 

Creierul emite doar gânduri către ceilalți, care desigur că sunt o imesă forță (atenție cine îți citește gândurile). 
 Inima poate emite IUBIRE!!! Lipsa  Iubirii înseamnă ura, dar nu este cazul, nu-i așa, oameni minunați?!

Frecvența Iubirii există !!! este unica frecvență a Sufletului.
Inspirați și expirați Iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.