miercuri, 28 septembrie 2016

Vaccinurile


Apariția vaccinurilor ne-a salvat din pandemii devastatoare. Și sunt convinsă că o vor face în continuare. A arunca copilul odată cu albia nu e dovadă de înțelepciune. Multe boli au fost eradicate. Insă au apărut altele. NU datorită vaccinurilor ci a unor efecte secundare grave, lumea e deja împărțită. Interesele financiare au fost pe primul loc. Dar …nu numai.

Câți își amintesc de acuzațiile asupra vrăjitorilor care ,,trimit” argintul viu?! Argintul viu este componenta energetică a mercurului. Corpul uman, în timp, transformă această energie în mercur fizic.
Prin anume împerecheri de cuvinte, în versuri ori in proză, descântecul sau farmecele au menirea să producă efecte miraculoase.

Sunt descântece, terapii energetice pentru eliminarea lui ?! care asigură mobilizarea forțelor subconștientului pentru păstrarea sănătății corpului, minții și sufletului omului respectiv?!

Pentru faza de început se pare că da. 

Știința face trimitere la agenți chelatori care pot înlătura metalele grele din organism. 

„Agentii chelatori sunt indicati in tratamentul intoxicatiei cu fier, plumb, mangan sau aluminiu. Ei sunt de fapt molecule chimice capabile sa sechestreze anumite substante cu care formeaza complexe solubile si pe care le inactiveaza astfel incat acestea sa nu precipite in organe si tesuturi”.

Un film care merită vizionat !



Căutați, informați-vă. Numai așa avem control asupra vieții și nu vom face greșeli iremediabile pentru viitor. 

Vaccinurile ne-au salvat! Devenind sursă de venituri au ajuns să schilodească o parte din umanitate. Nu ele sunt de vină. Și, mai ales NU doctorii care uneori își dau și sufletul pentru binele celor care le trec pragul. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.