marți, 1 aprilie 2014

Tu și lumea ta




Am ajuns destui la a cunoște diverse și multiple forme de manifestare a energiei în materie. Corpul nostru fiind una din cele mai perfecte. Fiecare celulă are ,,inteligență” și acum putem supune acest ,,ansamblu” de inteligențe prin : simpla așezare a palmelor, prin Feng shui, prin culoare, prin cunoașterea determinărilor cu care venim datorită orei, zilei, anului nașterii ( aici apare numerologia dar și astrologia).

Remedii pentru o situație anume, pentru o lună, un an, pentru o stabilitate care va dura mai mult sau mai puțin, dar oricum, va trece avem nevoie, dar ...temporar, cât să depășim un obstacol. Poate deveni după o perioadă chiar motiv de o nouă îngrijorare. Și suntem nemulțumiți că remediul nu funcționează perpetuum mobile! Începe căutarea vinovaților. Oglinda ar fi bună în asemenea situație. O scurtă privire în ea și....!!!

Învățăm cum să așezăm obiecte, cum să le orientăm. Perfect! Așa și trebuie pentru că noi am uitat această Artă și faptul că emisia lor nu trebuie lăsată doar în seama celor care fac o pasiune din a aborda unul  sau altul din aceste domenii. Înseamnă să depindem prea mult de alții. Dar, cum învățăm ceva, cum ne și uităm în jur –la alții- să vedem cum îi schimbăm. ,,da* cu tine ce ai ?!”-eterna mea întrebare pentru nemulțumiții care fac demonstrații de cât știu însă nu le aplică pentru ei e deja lumea plină. Fii mulțumit că știi, sau fii mulțumit de minima aplicare, fii mulțumit de toate și vezi ce poți învăța din toate experiențele. Nu le cataloga. Nu întoarce spatele și celeilalte fețe a monedei.

Viața este un cod pe care învățăm să îl decriptăm. Cifră cu cifră, număr cu număr, literă cu literă, culoare cu culoare, sunet cu sunet, formă cu formă. Toate acestea pot părea aspecte separate  ( fiecare având domeniile proprii în cunoaștere).  Prin multe încercări reușim. Jocul e frumos, la fel și manifestările de care dăm dovadă. Dacă nu avem răbdare nu vom deschide seiful ca să vedem ce bogății am adunat acolo. A lăsa pe alții să o facă constant pentru noi – e hotărîrea (văicăreala) fiecăruia. De asta mulți sunt buimaci: se trezesc într-o realitate creată de alții, chiar cu acordul lor, și ajung să se întrebe ce caută acolo.
Nu ne trăim propria viață, nu ne observăm noi pe noi. Iar atunci când cei din jur sunt atrași în jocul nostru , ne luăm de ei, înloc să vedem aspectul din noi care i-a atras. Și avem multe ,,întâlniri” de acest gen.
Succes!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.